Posted by: KrewPSS | Februari 8, 2009

Pusat Sumber Sekolah untuk semua!

Salam perpaduan buat semua. Untuk pertama kalinya, kita di Pusat Sumber Sekolah SMK Pulau Gaya melonjakkan pencapaian dengan mencuba meluaskan rangkaian ilmu atas talian. Oleh itu, sila lihat pengemaskiniannya dari hari ke hari kerana kita ingin terus memberikan lebih maklumat berguna dan mutakhir. Sebarang komen, ulasan dan kritikan membina kami terima dan akan cuba untuk terus memantapkan saluran ini. Terima kasih.


Responses

  1. Hello tuan, Tahniah dan tq atas kehadiran blog ini. Ia perlu dikemaskini untuk lebih mantap agar dapat memberi maklumat kepada yang berkenaan. Nanti kita bincang. Guna sumber yang terdapat dalam Rangka Blog yang saya beri. Tq.

    • Ya tuan, rangka dan sumber yang tuan berikan memang sangat berguna.

  2. assalamualaiku w.b.t…& slm Ukhwah
    alhamdulillah tahniah kpd cikgu hakmat & librarians & phk smkpg atas anugerah yg sy rasa amat brharga smk pg…as a former librarian of smk pg i feel so proud with this award, congrates…keep it up!!
    this blog need to update, so that it looks interesting…

    sepugaya sekolahku…majulah smk p gaya…

    • Hi, there Gadula! Thanks for taking a while to visit PSS online. Indeed this blog is for everybody… Kami mengenang jasamu di PSS… rajin-rajinla melawat ya. Anyway where r u studying now.. have a great day! Tq

  3. trm kasih byk2 kpd smua guru2 smk pg…
    krn byk brjasa, sudi & sanggup mngajar d smk pg demi tuk bdk2 pulau gaya..

  4. tahniah!berharap agar semua wargakerja berkerjasama mengemaskini blog ini mnjadi lebih mantap dan maju..tahniah cikgu!!

    • Hai, Nurshakilla! Terima kasih.. kami memang berusaha keras mengemaskini dan memasukkan info yang patut… jangan lupa lawat lagi ya…

  5. Gaman jangan lupa ambil imej sekolah yah! bah nanti kita bincang panjang-panjang nanti… syabas!

    • Ok KrewPSS sentiasa bersedia, Gaman! Tq

  6. Wa alaikumsalam, Gadula. Terima kasih kerana sudi melayari blog pss kita. kalau ada idea untuk memantapkan blog ini cadangkan aje. Meskipun engkau jauh namun potretmu abadi di sudut kecemerlangan dan menjadi idola generasimu. Good Luck.

  7. Hi, Tuan, nampak gaya ada perkembangan dalam paparan blog ini. Teruskan.
    Semoga blog ini terus memainkan peranan untuk memberi maklumat kepada yang melayari blog pss smkpg one stop center.
    Sila bina tetingkap untuk pentadbiran (Carta organisasi JK Induk PSS, JK Kerja PSS, dan JK Pengawas PSS, NILAM). Tq.

    • Sedang mengusahakannya tuan Hakmat!

  8. Hello, Tuan. Saya nak tmbh cadangan untuk paparan blog ini. Bagaimana kalau tetingkap BLOGROLL ditambah capaiannya. Saya cadangkan http://www.EDUWEBTV.com. Web KPM dan Web BTPN Sabah, Web BTP KPM dan Blog pusat kegiatan guru kotakinabalu. Pelan-pelan ki. Tq.

  9. sy rasa akan lbh baik lg jika ditambah web spt
    http://www.al-islam.com/mal/
    http://www.bharian.com.my
    http://www.scribd.com

    Just suggestions…..Tq

  10. Tq, Tuan. Kalau kau memang bole.

  11. Syabas pada semua terutamanya cikgu Hakmat

  12. Hello Tuan, boleh tak kalau semua jawatankuasa tersebut diletakkan dalam satu tetingkap iaitu dalam ruangan (Pentadbiran). jangan lupa buat tetingkap untuk Aktiviti PSS. Saya akan bagi rakaman MSSD Kota Kinabalu untuk paparan akan datang.

  13. Hakmat itu rangkaian internet di sekolah tidak boleh akses itu blog ka? napa mesti pakai broadband macam hari itu…bah nanti lah kita bincang, itu web pusat sumber lagi kita akan buat besar-besaran yah… gaman perbanyakkan gambar pusat sumber tapi boleh kasih kecil saiz dia dalam photoshop nanti penuh gb blog ini…🙂

  14. Pat, schoolnet kita sebenarnya boleh akses cuma router kita yang problem. kita akan bincang bersama KrewPSS. Tq.

  15. Bert, Tq, sila beri idea untuk mantapkan blog ini.

  16. Saya setuju dengan laman web yang dicadangkan Gadula. Kami akan bincangkan di peringkat jawatankuasa. Terima kasih.

  17. Gaman sudah kau kasih masukkan video clip profil sekolah kah dalam youtube, kasih link gia, ada cikgu PSS mau tengok…

  18. Tuan, tolong tambah motto pss dalam paparan utama blog kita (dibawah one stop center). Tq.

    • Sudah Tuan, harap2 motto to ngam dari segi kedudukan. Tq

  19. tahniah…….. semoga ps taun ini menang pertandingan ps cemerlang peringkat negeri sabah…… syabas……

  20. tahniah3x!!!!!!!!….
    semoga trus maju jaya slalu……….
    TERUSKAN USAHA…!

    • Tq, Juhidah. Layari blog pss anda untuk perkembangan terkini.

  21. ONE STOP CENTRE…….
    WELLDONE…….
    MAKACI…….

    • Tq, Sarina. Teruskan ikuti perkembangan blog pss anda.

  22. salam ukhwah buat semua warga ps…..
    semoga berkembang maju…..
    dan terus mencapai matlamat….
    cayoo2……

    • Terima kasih Marisa, teruskan menyokong krewPSS untuk pemantapan blog ini.

  23. Hakmat Komputer di rumah sia berpenyakit oh!… nanti lah kalau sudah siap nanti sia kasih edit itu pengurusan k… hehehe…

  24. salam sume!!!!syabas cikgu!kmi pngaws2 kan trus mengerah tenaga memajukan pss kita.

  25. hi guys….keep it up ur work esp. macha…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: